STUDENTSKÁ KONFERENCE KSA FF UPOL 2021 – call for papers

Vážení a milí kolegové,

jménem studentů Katedry sociologie, andragogiky a kulturní antropologie Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci bychom Vás rádi informovali o šestém ročníku Studentské konference, kterou opět pořádáme.
Naší hlavní vizí je podpořit setkávání studentů nejen oborů sociologie, andragogiky, kulturní antropologie a religionistiky, ale také spřízněných oborů.
 
Účastníci si můžou nanečisto vyzkoušet obhajobu, najít případné nedokonalosti práce či procvičit prezentační dovednosti. Nesporným benefitem je i získání zpětné vazby jak od účastníků, tak od odborníků. Účast na konferenci se navíc může vyjímat i v CV. Navíc k této události již neodmyslitelně patří příjemná atmosféra, stejně jako neformální setkání účastníků konference a afterparty.
 
Co prezentovat?
Studentská konference není zaměřená na specifické téma, ale na výsledky výzkumů prováděných studenty, například na výsledky bakalářských, diplomových či disertačních prací. Je však možné prezentovat i jiné výzkumy či projekty. Přihlásit se je možné i s rozpracovanou prací. Pro každý příspěvek bude vymezeno cca 10 -15 minut, po něm bude následovat diskuse nad daným tématem. Letos se s ohledem na výsledky evaluací minulého ročníku zaměříme více na podávání zpětné vazby. Pro zájemce bude tudíž po ukončení bloku prostor pro získání zpětné vazby (z hlediska odborníka na danou oblast, ale třeba i na prezentační dovednosti, atp.).
 
Kdy bude šestý ročník?
V pořadí již šestý ročník Studentské konference v Olomouci se bude konat dne 22. (v případě velkého zájmu také 23.) dubna 2021 formou ONLINE.
 
Registrace poběží od 14. února 2021 do 4. dubna 2021.
Úvod > Nástěnka > STUDENTSKÁ KONFERENCE KSA FF UPOL 2021 – call for papers