Letní škola vězeňství, 23. – 27.6.2024

„Letní škola vězeňství se skládá z čtyřdenního bloku seminářů a diskuzí s odborníky, kteří se v rámci různých profesí věnují vězeňství a celodenní návštěvy věznice. Zájemci tak budou mít možnost se s touto problematikou seznámit z několika úhlů pohledu. Letošní ročník s podtitulem vazba, bude speciálně zaměřen na problematiku vazebního stíhání osob.
Mezi přednášejícími bude hlavní psycholog Vězeňské služby ČR Václav Jiřička, soudkyně ESLP Kateřina Šimáčková, státní zástupce NSZ Vladimír Majer a spousta dalších zajímavých hostů. Součástí letní školy bude také prohlídka Vazební věznice Pankrác a závěrečná detailní návštěva Věznice Jiřice.
Více informací o letní škole, která se koná 23. – 27. června 2024 v Praze, najdete na http://www.society.cz/lsvPřihlašování je otevřeno do 19. dubna 2024 přes stránky akce. Leták na akci naleznete v příloze, více informací naleznete také na fb události, zde, kde nás můžete sledovat.
Letní škola je vedena jako předmět na Právnické fakultě Univerzity Karlovy se třemi kredity, účastníci dostávají potvrzení o jejím absolvování.“
Úvod > Nástěnka > Letní škola vězeňství, 23. – 27.6.2024